Un local comercial al centre pel teu negoci

Qualsevol persona emprenedora ha de conèixer la importància a nivell estratègic de la ubicació d’un negoci, és un aspecte que pot ser decisiu en la viabilitat d’aquest. Concretament, establir-se en un local comercial al centre d’una ciutat o municipi és una opció molt interessant per la majoria de negocis que estan enfocats al públic.

Locals comercials al centre de la ciutat

Partim de la premissa de què cada negoci és diferent, però si pensem en empreses que reben visites de la seva clientela o que treballen de cara al públic, està clar que els hi convindrà estar ubicades en una zona amb afluència de vianants.

Així doncs, el centre d’un municipi és una ubicació que convé a molts negocis per diversos motius:

  • Fàcil accés des d’altres punts de la ciutat o poble, sobretot pel que fa al transport públic.
  • Acostuma a estar a prop de carrers principals o grans avingudes.
  • Dóna una imatge professional i afavoreix que clients i col·laboradors es creien una primera impressió favorable.
  • Són zones en la que es troben molts altres serveis i negocis, per tant, hi ha gran varietat de persones que les visiten.
  • Una afluència elevada que pot aportar gran visibilitat.

Venda de local comercial al centre d’Arenys de Mar

En aquests moments disposem d’un magnífic local en venda ubicat en la Riera d’Arenys de Mar. Una opció molt interessant per a establir-hi les oficines de qualsevol negoci que operi en la zona. Té una superfície de 96m2 distribuïts en dues plantes.

És un immoble que es troba en perfecte estat i amb l’avantatge que es pot entrar ja. Disposa de sortida de fums, d’un bany i hi ha possibilitat d’accés a terrassa.

Si ets de la zona, truca’ns i vine a veure’l sense compromís.

Lloguer de locals comercials al centre de Mataró

Si la teva zona de treball és la capital del Maresme, no et pots perdre aquests dos locals que tenim disponibles per llogar. Es tracta de molt bones oportunitats per qualsevol negoci interessat a establir-se a Mataró.

Un local comercial per adequar segons et convingui

Si t’interessa una ubicació cantonera amb molt llum natural, podem oferir-te un ampli local comercial de 180m2. Disposa de 6 persianes que donen a un carrer molt comercial i molt transitat. Ajuda als teus clients i clientes a què et trobin fàcilment.

És un espai completament nou, a estrenar, i ofereix la possibilitat de fer les obres per a adequar-lo a la teva activitat. Això et permetrà un ampli ventall d’opcions. Aquesta planta baixa disposa de sortida de fums i d’un bany.

 

Estrena local comercial i entra ja

En aquest cas, es tracta d’un immoble a peu de carrer en la zona centre. El carrer disposa d’aparcament per la comoditat de les teves visites. El local està totalment reformat i amb els subministraments donats d’alta. Pots entrar a treballar ja.

Es tracta també d’un espai lluminós en el qual es pot instal·lar un aparador. Disposa d’un bany i un pati posterior.

lloguer de local al centre de Mataro

Són dos locals comercials el centre de Mataró amb unes condicions immillorables. Truca’ns i vine a veure’l el que més et convingui, no el deixis escapar!

Més notícies