Empresa familiar amb més de 50 anys d’experiència en la gestió d’immobles

Gestionem una cartera d’immobles de diverses tipologies (naus, locals, pisos, cases, etc.), si bé estem especialitzats en el sector industrial. Si busques una nau, tant per lloguer com per venda, has arribat al lloc adequat.

Benvolguts,

renovar-nos és part del dia a dia de Comajuan Finques, petita però forta empresa que amb molt d’esforç ens ha portat a ser pioners en la compravenda a l’àrea industrial.

Francament em sento molt orgullós de continuar afrontant nous reptes al capdavant de Comajuan Finques per això inaugurem aquest web amb l’esperança de poder arribar a tot aquell que necessiti de la nostra experiència.

Benvolguts,


No només volem oferir servei, també volem compartir el nostre coneixement del sector. Estem segurs que aquest web ens enriquirà i ens aproparà encara més a tots vosaltres. 

Aquest espai queda obert a comentaris preguntes i propostes. Intentarem satisfer qualsevol dubte que estigui al nostre abast.

Una salutació molt cordial.

Jaume Viñals Comajuan

1971

Des de

+10K

Clients

+150/any

Operacions

Orientats a la satisfacció del client

Som un equip dinàmic, amb personal especialitzat, centrat en l’atenció al client i amb visió d’actualització constant per oferir el millor servei i solucions. Tot avalat pels 50 anys de recorregut de l’empresa i el compromís de tots els que formem Comajuan Finques.

Ens veiem a les nostres oficines?

Un espai on t’atendrem amb privacitat i professionalitat.

Serveis

T’oferim el que necessitis

A Comajuan Finques volem donar una resposta global per cobrir les necessitats immobiliàries dels nostres clients, ja sigui aconseguint la nau que necessiten, oferint un nou local, una casa o un pis.

Industrial

Som especialistes en el sector industrial amb una àmplia cartera de naus disponibles, de diferents superfícies i característiques, a tot el Maresme. També podem oferir-te terrenys on construir la teva nau a mida.Si ja tens una nau, en venda o lloguer, ens encarreguem de la valoració i gestió, amb el màxim deteniment.

Comercial

Si necessites un espai on instal•lar el teu negoci o comerç, no ho dubtis. Disposem de locals comercials des de 50 fins a 10.000m2 repartits per tot el Maresme.Grans àrees, locals i despatxos a la teva mida t’esperen a les zones més privilegiades de Mataró i el Maresme.

Residencial

Posem a disposició dels nostres clients una àmplia cartera d’immobles. Gestionem pisos, cases, torres i aparcaments a l’àrea del Maresme tant en venda com en lloguer.Si tens clara com és la casa dels teus somnis, no ho dubtis, busquem per tu la vivenda que els faci realitat.

Vinculats

Formem part com a membre de les següents entitats professionals:

Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona

Col·legi d’Administrador de Finques de Barcelona

Federación Internacional de Profesiones Inmobiliarias Internacional

Barcelona Maresme Business Club

Fundació El Maresme

Associació Promotors Catalunya

Vols vendre o llogar el teu immoble?

Truca’ns i t’expliquem tot el que podem oferir-te. Sense compromís.

On estem

Contacte