Com obtenir rendibilitat immediata en invertir en immobles

Invertir en la compra d’un inmoble en el que hi ha vigent un contracte d’arrendament és una operació que acostuma a interessar a persones amb un perfil inversor, ja que la transacció dóna rendibilitat immediata.

Què cal tenir en compte a l’invertir en immobles?

Aquest tipus d’operació en la que s’adquireix un immobles amb llogaters inclosos és força habitual. De fet, segons el perfil de la persona interessada en comprar l’immoble, aquest aspecte pot ser clau en el procés de negociació.

Els immobles amb inquilí són una operació d’inversió desitjable ja que a partir del moment zero es té un retorn en forma de la mensualitat que està pagant la persona o empresa que figura en el contracte de lloguer. Tot i això, és un procés del que cal informar-se abans d’iniciar-lo i cal tenir en compte alguns aspectes clau:

  • Tenir informació sobre la persona o empresa que té llogat l’immoble
  • Conèixer l’historial de pagaments, sobretot si hi ha hagut algun retràs o impagament.
  • Cal respectar el contracte d’arrendament vigent, ja que la llei atorga ple dret a l’inquilí a gaudir de la totalitat del contracte. I quan arribi a la seva fi, dur a terme la negociació pertinent per a continuar amb el mateix o extinguir-lo.

Gran oportunitat per inversors

I aprofitem per a oferir-vos una oportunitat única per aquelles persones que es plantegen invertir en immobles. En aquest cas es tracta d’una nau industrial en venda a Canet de Mar. En aquests moments ja està llogada a una empresa amb solvència contrastada.

Es tracta d’una operació que pot suposar una rendibilitat immediata del 6,5%, una xifra força atractiva per inversors.

Disposa d’una superfície de més de 2600 m2, amb totes les instal·lacions en funcionament i amb la normativa aplicable en regla. Està ubicada al polígon industrial de Can Misser, amb connexió directe a l’autopista C-32.

Té una gran zona destinada a oficines de 310 m2, amb office inclòs.

Nau industrial invertir en immobles

Des de Comajuan, creiem que és una interessant oportunitat per a les persones interessades en invertir en immobles. Per a obtenir més dades de la nau industrial consulteu la fitxa de l’immoble. Podeu solicitar més informació sobre l’operació sense compromís trucant al  93 798 00 50.

Més notícies