Una casa en una urbanització: Vallveric, Mataró

Són moltes les famílies que desitjarien viure en una zona residencial. Un estil de vida molt més tranquil: poder gaudir d’una casa en una urbanització com és la de Vallveric, a Mataró.

Viure en una casa en una urbanització

Ubicar la teva residència en una zona allunyada de la ciutat ofereix un munt d’avantatges. En destaquem:

 • Vivendes amb més espai pel mateix preu que habitatges ubicats en el centre d’un municipi.
 • Tranquil·litat: estem allunyats dels sorollosos carrers del centre.
 • Ambient familiar: en moltes de les àrees residencials hi viuen majoritàriament famílies.
 • Menys contaminació: hi ha menys trànsit.
 • A prop de la natura: les urbanitzacions  sovint s’ubiquen en mig d’àmplies zones verdes.

La urbanització de Vallveric

Aquesta exclusiva zona està situada al  nord-est de la ciutat de Mataró, just per sobre de la via C-32. Té una superfície total de quasi 200.000 m2 repartits en 60 parcel·les, les quals s’han destinat a ús residencial més de 40, i la resta és sòl industrial.

La urbanització de Vallveric fou inaugurada l’any 2004. Una de les seves peculiaritats són 3 pèrgoles amb plaques fotovoltaiques al sostre, les quan s’encarreguen de generar energia per l’enllumenat públic, concretament poden costejar-ne la meitat del consum. També és un tret característic el soterrament de les línies d’alta tensió, cosa que permet gaudir d’una zona lliure de torres elèctriques.

Aquesta zona residencial ofereix grans avantatges per a les famílies que vulguin una casa en una urbanització: còmodes i ràpids accessos i un entorn amb unes vistes fantàstiques. En estar situada en un turó podem contemplar el mar i les Cinc Sénies.

Una casa xalet en urbanització per tota la família

Ara que ja coneixes els avantatges que t’aportaria viure en una zona residencial, et volem presentar un immoble que Comajuan Finques gestiona en exclusiva pels seus clients. Es tracta d’una oportunitat única, és un casa en una urbanització tan fantàstica com és Vallveric. El xalet de 350 m2 de vivenda amb les següents característiques:

 • Quatre habitacions: una suite amb vistes panoràmiques, dues habitacions dobles i una sala polivalent. Totes elles aptes per a diferents usos: dormitori, despatx, habitació de joc…
 • Un ampli saló menjador amb accés al jardí: idoni per passar-hi inoblidables vetllades al caliu de la llar de foc.

 • Dos banys en excel·lents condicions.
 • Espaiosa cuina oberta completament equipada per a elaborar les teves millors receptes.

 • Zona enjardinada de 290m2: un pati idoni per als jocs dels més petits i petites de la família, per ubicar-hi una piscina per refrescar-se a l’estiu, per relaxar-se després d’una llarga jornada… És un espai exterior que ofereix un munt de possibilitats.

 • Garatge privat pel teu cotxe.

És una casa molt àmplia, lluminosa i que s’adapta a totes les famílies. Des del jardí i les seves estances es pot veure el mar i la ciutat de Mataró. I a part podem gaudir d’un interior confortable durant tot l’any, ja que disposa de calefacció i d’aire condicionat.

Gaudeix de l’exclusivitat de la zona de Vallveric i ubica-hi la teva vivenda unifamiliar. Vine a veure-la sense compromís i descobreix la casa dels teus somnis, truca’ns al 93 798 00 50.

Més notícies