L’auge del lloguer d’habitacions: una oportunitat d’inversió amb Comajuan
lloguer habitacions

Descobreix perquè invertir en lloguer d’habitacions és una excel·lent opció

En els darrers temps, el mercat immobiliari ha experimentat un canvi notable pel que fa a les preferències de lloguer d’habitatges. Cada vegada més persones opten per viure en pisos compartits, cosa que ha generat un creixement significatiu en la demanda d’habitacions de lloguer. Aquest fenomen ha obert una nova porta d’oportunitats per als inversors, ia Comajuan estem a punt per oferir-te les millors opcions.

Rendibilitat assegurada: dades que el recolzen

Segons un informe recent d’idealista, el lloguer d’un habitatge compartit a Catalunya és un 2,7% més rendible que llogar-lo a un únic llogater. Aquesta diferència en la rendibilitat es deu a la demanda creixent d’habitacions individuals per part d’estudiants, professionals joves i persones que prefereixen compartir despeses d’habitatge.

Diversifica la teva cartera: oportunitats a Comajuan

A Comajuan comprenem la importància d’adaptar-se a les noves tendències del mercat. És per això que hem ampliat la nostra cartera de propietats per incloure una àmplia selecció de pisos grans ideals per convertir en habitatges compartits. Des d´apartaments espaiosos al centre de la ciutat fins a cases amb múltiples habitacions a barris residencials, tenim l´opció perfecta per als teus objectius d´inversió.

Avantatges addicionals del lloguer d’habitacions

Invertir en el lloguer d’habitacions amb Comajuan no només us ofereix l’oportunitat d’obtenir ingressos estables a llarg termini, sinó que també us permet diversificar la vostra cartera i aprofitar al màxim el potencial del mercat immobiliari actual. Amb un augment del 42% a l’oferta de pisos compartits durant l’últim any, ara és el moment perfecte per capitalitzar aquesta tendència en creixement.

Per què escollir el lloguer d’habitacions?

A més, llogar habitacions ofereix beneficis addicionals, com la reducció del risc d’impagament de lloguer, ja que les despeses es comparteixen entre diversos llogaters. Així mateix, en mantenir una taxa d’ocupació alta, pots maximitzar els guanys i assegurar un flux d’efectiu constant.

Contacta’ns avui mateix!

En resum, si estàs buscant una oportunitat de inversió sòlida i rendible, el lloguer d’habitacions és una opció que no pots passar per alt. A Comajuan, estem compromesos a ajudar-te a trobar la propietat perfecta per a les teves necessitats i objectius financers. Contacta’ns avui mateix i comença a aprofitar els avantatges del mercat del lloguer d’habitacions!

Més notícies