Per què comptar amb un administrador de finques?

T’has sentit alguna vegada sobrepassat amb la gestió i administració de finques o immobles de la teva propietat? Has notat que necessitaries l’assessorament expert d’un professional? T’agradaria comptar amb una persona de confiança que t’ajudés en els tràmits i la presa de decisions? En aquest cas, necessites un administrador de finques.

L’administrador de finques és un professional qualificat que gestiona tot el que està relacionat amb una finca o propietat, des del punt de vista legal, tècnic i financer. Ofereix serveis per a gestionar la protecció i conservació d’immobles, segons la necessitat de cada client. Per tant, si ets propietari i vols gestionar aquests aspectes de la forma més eficaç, la seva contractació et serà de gran ajuda.

A Comajuan Finques t’oferim el servei d’administradors de finques col·legiats, amb una llarga trajectòria i experiència en el sector que t’ajudaran de manera professional i discreta en la gestió del teu patrimoni.

Quines facilitats t’oferirà comptar amb un administrador de finques?

Aquests són algunes de les facilitats principals que oferim des del servei d’administració de comunitats de Comajuan Finques:

  • Lluita contra la morositat: Si és necessari, l’administrador de finques s’encarregarà de lluitar contra la morositat d’aquelles propietats que estiguin per a llogar perquè tu puguis estar tranquil.
  • Gestió econòmica de la propietat: L’administrador de comunitats ofereix el seu assessorament i ajut pel que fa a la part econòmica de la gestió de finques i patrimonis immobiliaris. Es manté al dia de les últimes novetats pel que fa a impostos i contribucions per tal que tot estigui en ordre.
  • Elaboració de contractes d’informes econòmics: Per la teva tranquil·litat i seguretat i una millor administració de finques, l’administrador s’encarrega de la confecció dels contractes necessaris, així com de presentar informes periòdics sobre l’estat de les propietats en l’àmbit econòmic i financer.
  • Assegurar el bon estat de l’immoble: Atén les mesures més urgents així com les reparacions que es requereixin per millorar l’estat de l’immoble. 
  • Analitza els costos: Amb la finalitat de revisar els contractes que es poden millorar i presenten nous pressupostos en benefici del client.
  • Guarda i protegeix la documentació: Com a professional en l’administració de finques no només elabora els documents necessaris sinó que també els guarda i custodia per la teva seguretat.
  • Comunicació contínua: Podràs tenir la confiança de comptar amb un professional qualificat que portarà el teu cas de manera continuada i amb qui podràs tenir una comunicació regular.
  • T’aportarà tranquil·litat: Per últim, però no menys important, comptar amb un administrador de finques professional et donarà tranquil·litat i seguretat que tot el que cal fer per assegurar la bona gestió dels teus immobles s’està realitzant.

Si vols més informació sobre el nostre servei d’administració de finques, no dubtis en contactar amb Comajuan Finques i estudiarem el teu cas per adjudicar-te el professional que millor pot dur a terme la gestió del teu patrimoni.

Més notícies