Els actius logístics a la província de Barcelona lideren el mercat immobiliari

Durant el primer trimestres del 2022, no ha parat de créixer la demanda de naus industrials, logístiques i grana locals a la província de Barcelona.

El mercat immobiliari enfocat als negocis està prenent una gran rellevància en aquests darrers mesos. La recuperació econòmica després de dos anys de pandèmia i el creixement exponencial del comerç digital estan tenint molt a veure. Així i tot, s’espera que aquest increment de la demanda sigui encara més potent durant el que queda del 2022 i els propers anys, quan realment es vegi una recuperació econòmica rellevant.

Segons dades del primer trimestre del 2022, els actius logístics són els que lideren la revalorització del mercat de béns immobles. Segons dades de la consultoria Inmobiliaria CBRE, els actius de Barcelona i Madrid podrien tancar el semestre amb una revalorització de fins a un 10%.

L’any 2021, Catalunya va registrar el seu any rècord arribant a una contractació logística de  de 912.000 m², una xifra que suposa un 118% més que l’any anterior.

La zona de la província de Barcelona lidera aquest sector creixent donat per diferents factors, un d’ells les facilitats de distribució i transport que representa, i per l’altre l’aposta de moltes empreses per ubicar-se a una zona que els hi ofereix un bon parc de naus logístiques.

Catalunya ja està en una fase de preparació per convertir-se en una zona estratègica a nivell europeu de producció i distribució de productes de qualitat, especialment a través del mercat online.  S’espera que en els propers anys moltes empreses nacionals i internacionals comencin a establir-se a la província de Barcelona.

Quan és el millor moment per comprar o llogar una nau logística?


Segons les dades actuals, el 2022 és un bon moment per trobar aquella nau o espai que s’ajusti a les necessitats de cada negoci. La demanda d’aquests béns és cada vegada major, especialment per les compres online i els serveis de logística i emmagatzematge que es generen al seu voltant, fent que a tot el territori sigui necessari comptar amb aquests tipus d’espais per abastir a la població amb la rapidesa que exigeix aquest tipus de consum.

A Comajuan Finques som experts des de fa més de 50 anys en naus. Som coneixedors del sector de naus logístiques i industrials a les zones del Maresme i del Vallès Oriental i et podem assessorar per trobar l’espai ideal per al teu negoci.

Més notícies