El comerç online fa créixer la demanda de naus logístiques al Maresme

El sector logístic està creixent al Maresme i a Catalunya en general, a causa de la situació actual. El creixement exponencial de les vendes online està provocant que cada vegada més empreses i nous negocis busquin naus al Maresme i a Catalunya en general. Aquest augment l’hem notat des de Comajuan Finques, ja que som unes finques especialitzades en el sector industrial al Maresme. Tal com s’explica en aquest article a capgros.com, hi ha un dèficit de naus a les zones des de Masnou fins a Pineda; però tot hi hagi des de Comajuan Finques treballem aquest sector i tenim un ampli ventall. Així com a altres zones a tocar com pot ser al Vallès Oriental, fet que ens permet ampliar encara més la nostra oferta de naus industrials.

Quines característiques ha de tenir una nau logística?

No cal que tinguin una gran mida, les més habituals són d’entre 500 i mil metre quadrats. Depenent del tipus d’activitat logística i dels productes que es dispensin, la nau necessitarà unes característiques o unes altres. Alguns exemples serien l’amplada d’accés a la nau, nombre de sortides, ubicació estratègica, amplada i alçada de la nau, possibilitats de creixement, etc. És important saber quines necessitats té el client per oferir les millors possibilitats.

Vull una nau logística al Maresme o al Vallès, què he de fer?

Actualment hi ha moltes empreses que estan potenciant les seves vendes online i que exploren noves vies de negoci orientades al sector digital. Un clar exemple són els supermercats que serveixen les seves comandes online i les porten a casa del client o les grans botigues multinacionals, que han tingut les botigues tancades durant mesos i han optat per potenciar els seus ecommerce. No és el mateix buscar una nau logística pel sector de l’alimentació que una nau logística per a una marca de roba.

Per trobar l’espai que s’ajusta a les característiques del teu negoci, has d’explicar-nos les vostres necessitats. Així, podrem oferir-te les millors opcions d’entre totes les naus industrials que tenim al Maresme, al Vallès i a altres zones. I si no tenim la nau que busques, la busquem per a tu. Coneixem molt bé el territori, les zones industrials i els proveïdors que poden tenir espais com el que necessites.

Comprar una nau com a inversió

Des de Comajuan Finques considerem que ara és un bon moment per comprar una nau industrial a les zones del Maresme o el Vallès. Actualment escasseja l’oferta i està creixent la demanda. Segons la tendència del comerç online, calculem que la demanda de naus logístiques anirà creixent, per això invertir en una nau d’aquestes característiques és un moviment intel·ligent de cara al futur més inmediat.  Especialment si tenim en compte que tant les comarques del Maresme com el Vallès tenen molt bones connexions amb Barcelona i Girona.

Com sé si estic comprant una bona nau logística?

A Comajuan Finques estem especialitzats en aquest sector i controlem totes les àrees del procés per fer que facis una compra intel·ligent que t’aporti les solucions o els rendiments que esperes. Som unes Finques amb un alt rigor, compromís i professionalitat. T’acompanyem en tot el camí, des de l’orientació fins al contracte final i el servei postvenda.

Pots accedir fàcilment a veure les naus  que tenim disponibles fent click aquí.

Més notícies