8 consells per vendre de manera ràpida el teu habitatge

És possible enamorar a futurs compradors del teu habitatge amb només una visita? Des de Comajuan Finques t’oferim alguns consells que nosaltres apliquem per tal de vendre el més ràpid i efectivament el teu pis o casa. Per vendre amb èxit un habitatge s’han de tenir en compte molts factors, tenir cura dels detalls i alhora, disposar del temps i els coneixements necessaris per poder atendre de manera professional als possibles compradors.

Cal generar un impacte positiu als interessats amb la primera visita, ja que com se sol dir, la primera impressió és molt important. També quan parlem d’un pis o una casa! Així que, si vols descobrir alguns trucs per enamorar a futurs compradors en un temps rècord, segueix llegint aquests consells!

  1. Posada a punt. Abans de començar amb el procés de venda de la casa, és important assegurar-se que l’estat d’aquesta és òptim per posar-la a la venda. Cal revisar humitats, estat de la pintura, terra, sistemes de calefacció… Una mínima inversió t’ajudarà a vendre amb molta més facilitat el teu immoble.
  1. Preu de venda òptim. És recomanable dur a terme un estudi del mercat, és a dir, analitzar els habitatges venuts recentment amb característiques similars i dins la mateixa zona. També cal calcular el valor de mercat real d’aquesta. Per fer-ho, et recomanem contactar amb una immobiliària, ja que et podran realitzar una valoració professional.
  1. Decoració. Cal que aquesta sigui neutra i senzilla, sense tocs massa personals o elements d’antics propietaris com fotografies. Opta per colors clars i algun mirall, que ajudaran a donar amplitud i més llum a l’espai, sense que l’ambient es vegi recarregat.
  1. Les plantes d’interior. Són una opció neutra i senzilla per decorar l’espai. Aporten tranquil·litat i ajuden a donar vida a la casa. Tot i així, és molt important no recarregar els espais.
  1. Reportatge gràfic de qualitat. És indispensable realitzar un bon contingut gràfic, tant en fotografies com en vídeos, per tal de captar l’atenció del possible comprador als portals immobiliaris.
  1. Posicionament als portals immobiliaris. Per tal que la teva propietat tingui la màxima visibilitat és molt important que estigui activa als principals portals d’habitatges. La teva presència en aquests espais amplificarà el nombre de persones al que arribarà la informació. Una immobiliària t’ajudarà en aquest posicionament.
  2. Fes de la visita una experiència. Visitar l’habitatge ha de ser una experiència agradable pels interessats. La primera impressió és molt important, a més del tracte i assessorament que ofereixis. Una temperatura, una olor i una il·luminació agradables són tres aspectes a tenir en compte el dia d’ensenyar la teva propietat.
  1. Confia en professionals del sector. La millor manera d’aconseguir un bon comprador de manera ràpida, sense complicacions i sense preocupacions és deixar el procés en mans dels professionals del sector amb experiència en aquest tipus de transaccions. Sabran què cal fer en cada moment i aconseguiran el tracte més favorable per totes les parts.

A Comajuan Finques t’ajudem en tot aquest procés. Aconseguirem vendre el teu habitatge al millor preu i en el mínim temps possible. Reserva una visita amb nosaltres sense compromís i t’informem de totes les opcions.

Més notícies